پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403  
(مهار تورم، رشد تولید)
نشست اخلاقی
نشست عمومی با حضور حجت الاسلام دکتر رضانژاد با موضوع مدعیان دروغین مهدویت در عصر غیبت
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران، جلسه درس اخلاق با حضورحجت الاسلام والمسلمین دکتر رضانژاد با موضوع مدعیان دروغین مهدویت در عصرغیبت ( با تاکید بر مدعی یمانی) در تاریخ 95/12/9 در سالن اجتماعات موسسه برگزارشد.
ابتدا حجت الاسلام والمسلمین رضا نژاد ضمن تسلیت به مناسبت شهادت جانسوز امّ ابیها حضرت فاطمه زهرا(س) در خصوص ظهور مدعیان دروغین در عصر غیبت گفت: این امر در آینه ی تاریخ با موضوعات مدعیان عصر حضور ائمه (ع)، مدعیان غیبت صغری و مدعیان روزگار غیبت کبری مورد بررسی قرار گرفته  است.
 وی در ادامه به شرح انواع این ادعاها پرداخت و اظهار داشت : ادعای مهدویت، وصایت، وکالت، بابیت، رکنیت و یمانی بودن از جمله مواردی است که در زمان غیبت مشاهده می شود.
حجت الاسلام رضانژاد با استناد به روایتی از امام صادق(ع) «خُرُوجُ‏ رَجُلٍ‏ مِنْ وُلْدِ عَمِّی زَیْدٍ بِالْیَمَن‏[1]» نسبت به یمانی گفت: از نشانه های ظهور، همزمان و پشت سر هم بودن خروج سفیانی، یمانی ، خراسانی و پرچم یمانی است. وی افزود: عده ای متاسفانه معتقدند که در حال حاضر زمان ظهور فرا رسیده است و باید با مدعی دروغین یمانی، که در صدد جمع آوری طرفداران و ایجاد آشوب بین مسلمانان جهان است بیعت نمایند.
وی به شناخت شیوه های تبلیغی و عوامل گرایش مخاطبان به یمانی دروغین اشاره نمود و از جمله آنان به انتشار کتب، ارائه ی سخنرانی ها به صورت صوتی و تصویری، تبلیغ چهره به چهره در اماکن عمومی بخصوص زندانها، سعی در آزاد سازی زندانیان، راه اندازی سایت ها و وبلاگهای متعدد، تشکیل تالار های گفتگو خبر داد و گفت: راه اندازی حوزه، موسسات و شبکه های ماهواره ای، مقابله با علما، مرجعیت و علم رجال و فقه از دیگر شیوه های تبلیغی این مدعیان است.
حجت الاسلام رضانژاد تصریح نمود: افرادی وجود دارند که در جهت تبلیغ از مدعی یمانی به صورت چهره به چهره تعلیم داده شده اند و مخاطبانشان را متناسب با نوع کار و جنسیت جهت بیعت تشویق می نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین  دکتررضانژاد راه حل مقابله با چنین جریانی را آگاهی از وضعیت زمان خود دانست و گفت: ما در عصری به سر می بریم که مملو از انحرافات است و یکی از آن ها مدعی یمانی معاصر است که توسط استکبار مورد حمایت قرار گرفته و عامل اختلاف بین جامعه مسلمانان شده است.
-----------------------
1.بحار الانوار ج 83 ص 63

 
 
امتیاز دهی
 
 

خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما