چهارشنبه 29 فروردين 1403  
(مهار تورم، رشد تولید)
میلاد امام علی
جلسه درس اخلاق با حضورسرکار خانم ظهیری با موضوع برکات ماه مبارک رجب و میلاد مولود کعبه برپایی جشن «میلاد مولود کعبه» و روز پدر، همراه با برنامه‌های متنوع و جذاب در سالن علامه طباطبایی موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران
 به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) درس اخلاق با موضوع برکات ماه مبارک رجب و میلاد مولود کعبه در تاریخ 21/1/96با حضور سرکار خانم ظهیری در سالن اجتماعات موسسه واقع در بلوک 4 برگزار شد.
ابتدا سرکار خانم ظهیری ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد والاترین مرد تاریخ، امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام)، و نیز ماه رجب و ایام البیض، در خصوص فضیلت این ماه پر برکت گفت: دو مهمانی در نزد خداوند است یکی مهمانیِ زمانی، که رمضان است و دیگری مهمانی مکانی که همان کعبه می باشد و جمع بین این دو اعتکاف است.  وی افزود: کسی که پناه به بیت ا.. می برد معتکف نام دارد و چون در ایام اعتکاف و ایام البیض روزه گرفته می شود آنچه که در رمضان اتفاق می افتد در این ایام هم رخ می دهد.
وی ماه رجب را ماه استغفار و یک موقعیت ویژه و مضاعف برای انسان عنوان نمود وگفت: ازدست دادن ایام البیض یک نوع خسران است. فرد باید تا زمانی که زنده است فرصت ها را غنیمت بشمرد و  شاکر نعمات الهی باشد .
 وی  در ادامه سخنان خود با استناد به سخن امیر المومنین (علیه السلام) در خصوص غنیمت شمردن فرصتها گفت: در تمام دوران یک بار کعبه شکافته شد و یک بار فاطمه بنت اسد معتکف کعبه شد در آن شرایط ویژه که نوزادی چون  حضرت علی( علیه السلام) را در آغوش دارد و این اتفاق به برکت وجود امیر المومنین(علیه السلام) بود.
وی  تزکیه را صیقل دادن جان عنوان نمود و افزود: هر آنچه از نعمت و امتحان الهی و هر آنچه که از هستی به ما می رسد ظرف وجود، باید قابلیت دریافت را داشته باشد. سر کار خانم ظهیری در سخنان خود به توصیف مراتب و درجات تقوا  پرداخت وافزود: در ماه رجب هر فردی به طریقی از برکات این ماه عزیز فیض می برد یکی عقب ماندگی ها را جبران ودیگری تعالی پیدا می کند. وی سر مایه ی پر بازده ماه رجب را اندوختن نیکی ها و ماه رمضان و شعبان را ماه به جریان انداختن اندوخته ها دانست. وی بعد از بحث تعالی به توضیح مبحث معرفت و عرفان پر داخت و گفت: معرفت سخت تر از محبت است زیرا معرفت بحث شناخت و عرفان است و در عرفان درصد قرب برای انسان ایجاد می شود. عرفان آن است که در آن فهم وصبر بر مشکلات برای فرد آسان می شود.
سرکار خانم ظهیری با تاکید بر مطالعه ی آیات نوانی 18-19و 20 سوره مبارک حشر گفت: با تفکر در معنای و مفهوم این آیات انسان متوجه می شود که در سایه سار تقوا به یک ظرفیت و قابلیت باید دست پیدا کند ؛ که این ظرفیت همان قدرت و استقامت است. وی افزود: اثر سرمایه گرفتن و سرمایه گذاری بر روی خودِ انسان بعد از محبت، شناخت، عرفان، قابلیت، کمال و عروج، قدرتِ صبر و استقامتِ انسان را بالا می برد.



 
 
امتیاز دهی
 
 

خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما