پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403  
(مهار تورم، رشد تولید)
بهداشت و سلامت (پزشکی)
سه‌شنبه 9 آذر 1395 برای جلوگیری از پوکی استخوان باقلا بخورید برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه گفت: مصرف باقالا به علت داشتن کلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
 این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس، افزود: باقلا حاوی ویتامین‌های A،B وC و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است. همچنین باقلا دارای مقدار زیادی آب است که می‌تواند از یبوست پبشگیری کرده و برای سلامت پوست مفید باشد.
وی گفت: باقلا یکی از منابع پروتئین و انرژی محسوب می‌شود، اما افراد مبتلا به فاویسم از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری کنند، زیرا بیماری آنها تشدید می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: پروتئین، کلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. همچنین مصرف آن به کنترل فشار خون بالا کمک کند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب‌ و ‌عروق مفید است.

 
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتربيشتر
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما