به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران)، جشن خانوادگی ویژه طلاب و فارغ التحصیلان مؤسسه و خانواده های ایشان، با موضوع “تربیت خانواده مهدوی” در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) چهارشنبه: 1395/2/29، در سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) برگزار گردید.
در نخستین بخش این نشست، حجت الاسلام و المسلمین عشرتی مدیر مؤسسه، ضمن خیر مقدم به طلاب فارغ التحصیل و خانواده های ایشان و تبریک ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، با اشاره به لزوم بر حفظ کیان خانواده بر استفاده از ظرفیتها و فرصت جوانی فارغ التحصیلان تأکید کرد.
وی با بیان لزوم با نشاطی طلاب و جوانان جهت کنار رفتن سایه یأس و ناامیدی و حرکت به سوی قله تعالی، انرژی، امید و ابتکار این سه ویژگی را سه خصیصه مهم جوانی دانسته و بر انقلابی بودن در ضمن دوری از افراط و تفریط تأکید کرد. وی با توجه به توصیه های مکرر رهبری در اهتمام به تحصیل و ورزش طلاب جهت حفظ نشاط، از طلاب خواستند تا قدر جوانی، سلامتی و عقل خود را با نگاه به پیران، بیماران و مجانین بیشتر بدانند. وی در پایان سخنان خود افتتاح انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه با مشارکت خود طلاب فارغ التحصیل را خواستار شد.
پس از آن، حجت الاسلام و المسلمین حق جو با تشریح مبانی یک خانواده اسلامی و نحوه تعاملات زوجین در خانواده، از سه ویژگی طغیان، نفاق و دنیا زدگی، به عنوان بیماری های شایع خانواده های عصر حاضر نام برد و بر لزوم تربیت مهدوی در خانواده تأکید کرد.
لازم به ذکر است در ابتدای این جشن، مناجات شعبانیه برای حضار پخش شد و پس از آن حضار از مداحی و مولودی آماده شده به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و حضرت مهدی (عج) و نیز سرود آماده شده توسط گروه سرود کودکان مهد شکوفه های بهشتی استفاده نمودند.