غذاهای اصلاح شده ژنتیکی(بررسی استدلالهای اخلاقی موافقان و مخالفان)

غذاهای اصلاح شده ژنتیکی(بررسی استدلالهای اخلاقی موافقان و مخالفان)

نام نویسنده : مریم السادات رضوی

موضوع : اخلاق

مقطع تحصیلی: سطح 3 – اخلاق و تربیت اسلامی – موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران

ناشر : بوستان کتاب

سال نشر : 1402

رتبه های کسب شده : برگزیده دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی، برگزیده دوازدهمین جشنواره کشوری علامه حلی

خلاصه کتاب : اخلاقی بودن یا نبودن تغییر ژنتیکی در غذا، از موضوعات مطرح در اخلاق کاربردی است. غذا، از نیارهای اولیه و حیاتی انسان است؛ اما امروزه با تغییرات زیست محیطی و اقلیمی، کمبود منابع اولیه، افزایش جمعیت و نیز پیشرفت‌های چشمگیر علمی و مهمتر از همه، محوریت سرمایه داری و اصالت سود، دستخوش تغییراتی مانند دست‌کاری ژنتیکی شده است که از منظر صاحب‌نظران اخلاق کاربردی، درخور تأمل است. نویسنده در اثر پیش رو، استدلال‌های موافقان و مخالفان استفاده از فناوری اصلاح ژنتیکی در غذا را صورت بندی کرده و نگرش اخلاق اسلامی را درباره اصلاح ژنتیکی مواد غذایی، توضیح داده است.

پیمایش به بالا