به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران)، نشست علمی-فرهنگی آشنایی با دوره پودمانی مهدویت با حضور حجت الاسلام و المسلمین ربّانی، دوشنبه: 6/2/1395، با حضور طلاب، اساتید و مسئولین در سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) برگزار گردید.
استاد ربانی در ابتدای این نشست، با اشاره به حدیثی از کتاب کمال الدین شیخ صدوق که می فرماید: «أَفضَل العِبادَةِ إِنتِظارُ الفَرَج» در بیان ضرورت شرکت طلاب در مباحث مهدویت گفت:« آنچه در سال های اخیر اتفاق افتاده آن است که با ادعاهایی از سوی مدعیان دروغین رو به رو شده ایم و متأسفانه برخی طلاب از آنان تبعیت می کنند.»
ایشان با ابراز تأسف از برخی خواهران طلبه که حتی به تبلیغ چنین مدعیان دروغینی می پردازند، عنوان کرد: «این گونه امور نشان از نا کافی بودن آموزش هایی است که طلاب در زمینه مهدویت دریافت می کنند.»
حجت الاسلام ربّانی همچنین در بیان دومین ضرورت برپایی دوره های پودمانی، به بیان وظایف مسلمانان نسبت به امام پرداخته و نخستین وظیفه را معرفت امام دانست و گفت: معرفت امام یعنی شاهد و ناظر دانستن امام بر تمامی افعال و در همه حالات و اگر کسی به چنین درجه ای نرسیده باشد، که شب و روزش با امام باشد، ممکن است در او چنین اشتباهاتی در شناخت امام رخ دهد.
در پایان این نشست استاد ربانی از مسئولین مؤسسه به دلیل نگاه ژرف در برگزاری دوره پودمانی تشکر نمودند.